Really bespoke или наистина по мярка

Луксът вече има ново име – облекло по мярка. Облеклото по поръчка е за хора със стил, за индивидуалисти, за взискателни или за нестандартни личности... Ако имате въображение или сте перфекционист, изваяли сте своята фигура и искате всичко да Ви е по мярка, тогава със сигурност дрехите Ви е добре да са скроени и изработени специално за Вас... Дрехите по поръчка предпочитат хора, които отделят внимание на кройката, линията, детайлите, качествените тъкани...

В шивашката индустрия терминът bespoke характеризира индивидуалността на клиента при изработване на дадена дреха. Дизайнерът или шивача от началото до края изцяло се съобразява с изискванията на своя клиент и му дава правото да избира модел, плат и други детайли, които да персонализират дрехата. Отличителното на облеклото bespoke е и довършителната работа на ръка. За всеки клиент се прави отделна кройка, чертае се и се изрязва ръчно всеки детайл и се вземат под внимание всички индивидуални изисквания.

За нас

Брандът “Really bespoke by EMIL HRISTOV” дава заявка в производството на луксозни облекла по мярка, които предизвикват интереса на истинските ценители. В ателието ни изработваме прецизно и с много ръчен труд класически, всекидневни и официални облекла от изключително квалитетни материи... Всяко наше изделие е ушито с много внимание към детайла, така че да бъде уникално и неповторимо. Винаги се стремим към съвършенството като постоянно се развиваме. В работата си разчитаме на дългогодишен опит и традиции предадени от поколения. Използваме новите технологии, но влагаме и много ръчен труд и качествени материали. Екип от специалисти, всеки от които перфектен в своята работа, обединява усилия в създаването на изделието с марката “Really bespoke by EMIL HRISTOV”.

Брандът “EMIL HRISTOV” е един цял свят изграден на базата на създаването на персонална визия на клиента. Ако и Вие сте наш клиент – благодарим Ви, че ни правите част от своите делници, празници и победи.